Over ons

Specialist in aluminium constructies

Alupro is de gebundelde expertise van gedreven vakmannen, samen goed voor 15 jaar ervaring in aluminium constructies. Onder leiding van zaakvoerder Olivier De Pelsmaeker maken en plaatsen we ramen, deuren en profielconstructies in kwaliteitsvolle aluminium. We werken in opdracht van particulieren, architecten, projectontwikkelaars, residentiële gebouwen, ondernemingen en openbare besturen. We zijn trots op onze eigen fabricage!


Schrijnwerkerij van de toekomst

Kwaliteit is hier de norm, kwaliteitszorg een continu aandachtspunt tijdens elke fase van uw bouwproject. Als schrijnwerkerij van de toekomst werken wij met duurzame materialen en een modern machinepark om alle werken tot een goed einde te brengen. Tijdens de plaatsing streven we naar een snelle uitvoering en vlekkeloze afwerking.
Onze filosofie van duurzaamheid en kwaliteit trekken we door in onze leverancierskeuze. Enkel zo kunnen we systemen bouwen volgens de normen van morgen. We werken met superisolerende profielen van Aliplast en glas van AGC Glass of Saint-Gobain.
Klanten appreciëren onze duidelijke afspraken, stiptheid en klantgerichtheid. Als betrouwbare partner staat Alupro ook aan uw zijde voor ramen, deuren en gevels in aluminium.

Contacteer ons nu