Voordelen aluminium

Een waaier aan kleuren en structuren

We vinden het belangrijk dat u voor uw raam- en deurprofielen een kleur kiest die het beste bij uw woning past. Onze producten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en structuren, zoals life colors (matte structuurkleuren), structuurlak (metallic structuurkleuren), houtimitatie, anodisatie, mat en blinkend. Liever de binnen- en buitenkant van uw profielen in een andere kleur? Ook uw BICOLOR ramen en deuren werken we met veel oog voor detail af. Bovendien bieden we standaard 15 jaar garantie op het lakwerk.

 

Onderhoud

Aluminium is onderhoudsvriendelijk, maar niet onderhoudsvrij. Om uw aluminium profielen in topconditie te houden en om te genieten van onze garantie, adviseren wij u om het aluminium regelmatig te reinigen. Een meerwaarde is dat gepoedercoat aluminium niet verkleurt door de zon, roestvast is en niet zal barsten of kromtrekken.

 

Isolatiewaardes

Energiezuinig bouwen of verbouwen, het realiseren van een lage-energiewoning of passiefhuis… deze bouwmethodes hebben één ding gemeen: uitstekende isolatiewaardes. Alupro is helemaal mee. In functie van het gekozen systeem bieden we u isolatiewaardes tot 0.81 W/m²K. Bekijk alvast of u in aanmerking komt voor subsidies voor energiebesparende maatregelen, zoals premies voor schrijnwerk. Vraag ons zeker extra informatie, we staan u graag bij met professioneel advies.

Contacteer ons nu